Boek direct

Reserveren

  • GARANTIERTER BESTPREIS
  • KOSTENLOSES HOCHGESCHWINDIGKEITS-WLAN
  • TEE UND KAFFEE KOSTENLOS
  • UPGRADE AANGEBODEN INDIEN BESCHIKBAAR

Kundenmeinungen

AVIS 9 Hotel Sablon

    • Expedia

    Modern hotel, zeer gunstig gelegen in het centrum van de stad. Goede parkeergarage in directe nabijheid.AVIS-VOIR

Les meilleurs restaurants autour du 9 Hotel Montparnasse

Au Vieux Saint Martin - Belgische Keuken

Belgische specialiteiten sinds 1968, alleen "homemade" van verse producten. De plaats is goed gekend door Brusselaars als door zakenmensen en toeristen. We nemen plaats op het terras "met uitzicht" bij de eerste mooie dagen en men geniet het hele jaar door van de werken van Belgische kunstenaars hangend aan de muren. De keuken is open non-stop van 's middags tot middernacht, behalve op zon- en feestdagen.
Place du Grand Sablon, 38 - Quartier Sablon 1000 Bruxelles.
Tel. +32 (0)2 512 64 76
http://www.auvieuxsaintmartin.be

 

Le Pistolet - Belgische Keuken

Gelegen in de wijk Zavel, « Le pistolet » is een mooie en vriendelijke plek, die door het concept van de kleine luxe restaurant, u de smaak van het beroemde gevulde broodje zal doen herontdekken! Ideaal plek voor diegenen die van de producten van Belgische bodem willen genieten, de originele en netjes inrichting dompelen u in de nostalgie van u jeugd. Meer dan 20 verschillende samenstellingen zullen er worden voorgesteld, het belegsel van deze heerlijke broodjes is 100% Belgisch en 100% ambachtelijk.
Rue Joseph Stevens 24-26.
Tel. +32 02 880 80 98
http://www.pistolet-original.be/

 

PEÏ & MEÏ - Frans Restaurant

In Brussel dialect, betekent "Pei & Mei" "man en vrouw". De chef-kok Gauthier De Baere en zijn vrouw Melissa bieden een royale keuken, authentiek en origineel in een warme en vriendelijke sfeer. Op het menu: ei cocotte met ganzenleversaus en truffel emulsie, Simmental rundvlees en huisgemaakte bearnaisesaus of nog grote hindefilet saus “grand veneur”. Alle in een Scandinavisch design met muren van ruwe baksteen, netjes verlichting en stoffe stoelbekleding.
15, Rue de Rollebeek 1000 Bruxelles.
Tel. +32 2 880 53 39
http://www.peietmei.be/

 

TOSCANA 21 - Italiaans Restaurant

In de buurt van de Zavel, zal de familie Barrontini u met trots de producten uit Toscane laten ontdekken. Eenvoudige en smaakvolle gerechten, laat je leiden door de suggesties van de Italiaanse chef-kok in een vriendelijke en gezellige sfeer.
Rue de Rollebeek 21, 1000 Bruxelles.
Tel. +32 2 502 36 21
http://toscana21.webnode.it/

 

L’ENTRÉE DES ARTISTES - Belgische, Frans Brasserie

Gelegen op de Grote Zavel, geeft L’Entrée des Artistes de ereplaats aan Belgische specialiteiten, zoals de Vlaamse stoofpot, de' stoemp ', gegratineerd witloof of waterzooi. In een ontspannen sfeer, is deze brouwerij-restaurant ook bekend om zijn vele bieren en met bier gekookte gerechten.
http://lentreedesartistes.be/
Place du Grand Sablon 42 1000 Bruxelles.
Tel. +32 2 502 31 61

 

SKIEVELAT - Belgische Brasserie

In de wijk Zavel, biedt Skievelat de traditionele pretentieloze Belgische keuken: stoofpot, balletjes met geuze ... In een traditionele Brusselse brasserie decor, is de sfeer warm en vriendelijk. Aanbevolen locatie voor feestelijke avonden, zakelijke diners, verjaardagen of een uitstap met familie of vrienden.
Rue Joseph Stevens 18 1000 Bruxelles.
Tel. +32 2 502 25 12
http://www.skievelat.be/

 

C’EST BON, C’EST BELGE – Belgisch Restaurant

Een geweldige plek om authentieke Belgische keuken te proeven. Thierry Van Wiel selecteert zorgvuldig kwaliteitsproducten van regionale producenten: slak van Warnant, terrines en ganzenlever uit Hemptinne, spekken van Antwerpen ... In een prachtige omgeving, worden Belgische gastronomie en cultuur geëerd in het bijzonder door muren gewijd aan de presentatie van de Belgische kunstenaars.
Rue de Rollebeek 3-5 1000 Bruxelles.
Tel. +32 (0)2 512 2999
http://www.cestboncestbelge.com/fr/

 

SOUL - Bio Fusion

Sinds mei 2008, wordt dit bio fusie restaurant bekend om haar producten en creatieve recepten gekookt voor het lichaam en het milieu. Voor Nina en Linda, twee Finse zusjes, moet keuken rijmen met welzijn en respect voor het lichaam. BijSoul, worden gerechten bereid met biologisch eten zonder boter of room en zonder giftige stoffen!
Rue de la Samaritaine, 20 1000 Bruxelles.
Tel. +32 2 / 513 52 13
http://www.soulresto.com/

 

JEF - Belgische, Franse Restaurant

Gastronomisch en lekker koken met een selectie van hoogwaardige producten: natuurlijke wijnen, alleen lijnvis, aardappel Noirmoutier ... Geopend in november 2013, tussen de Zavel en de Marollen, Jef kookt de natuur. Het restaurant gaat voor een authentieke en gezellige keuken in een vintage-stijl en Scandinavisch decor.
Rue Haute 20 1000 Bruxelles.
Tel. +32 2 437 35 73
http://jefresto.be/

 

LOLA - Frans Restaurant

Sinds de opening in december 1994, is deze chique, eigentijdse brasserie een van de grote "klassieken" van de Grote Zavel. In een tijdloos interieur spelend op gekalkte hout, steen en glas, zal Lola u verleiden met haar welwillende en feestelijke gerechten. Een noot te missen adres.
Place du Grand Sablon 33 1000 Bruxelles.
Tel. +32 2 514 24 60
http://www.restolola.be/

 

LES BRIGITTINES - Belgisch Restaurant

Dirk Myny, Brusselse meesterkok, deelt met u een traditionele keuken dat hij bevordert en elke dag vernieuwt. Een menu met een "Brusseleir" accent, zoals gekookte kalfswang in Cantillon Kriek of Bloempanch (Brusselse bloedworst). In een elegant en vriendelijk kader, Art Nouveau stijl, maakt de chef ook zijn eigen wijn.
Place de la Chapelle 5 1000 Bruxelles.
Tel. +32 2 512 68 91
http://www.lesbrigittines.com/

 

KWINT - Franse Keuken

De passie van Antoine Pinto duwt hem om ontduiking te creëren door middel van een gastronomische reis rond België. In dit gebouw uit de 18e eeuw, wordt de Belgische keuken geserveerd met bier in vele cursussen ... In deze oorspronkelijke plaats zijn producten geselecteerd uit de Belgische ambachtslieden die hun land warderen. Al deze karakteristieken maken Belga Queen tot ambassadeur van 'made in België'.
Mont des Arts 1 - Quartier du Monts des Arts 1000 Bruxelles.
Tel. +32 (0)2 505 95 95
http://www.kwintbrussels.com

 

LES PETITS OIGNONS - Frans Restaurant

In een eigentijds en tijdloos interieur, tegenover het Koninklijke Muziekconservatorium, biedt Les Petits Oignons gerechten met producten van topkwaliteit en mediterrane frisheid. Een brede selectie van Franse en Italiaanse wijnen wordt u aangeboden door de huis-sommelier, afgestudeerd in Toulouse.
Rue de la Régence 25 1000 Bruxelles.
Tel. +32 2 511 76 15
http://www.lespetitsoignons.be/

 

ORPHYSE CHAUSSETTE - Frans Restaurant

In een bosrijke decoratie in “trompe-l'oeil”, biedt Orphyse Chaussette gerechten die een afspiegeling zijn van de heuvels van Zuid-Frankrijk. Zorgvuldig geselecteerde producten door de Franse chef-kok Philippe Renoux zullen je doen reizen door zijn geboorteland. Een mooie en smakelijke gastronomische adres, geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor lunch en diner.
Rue Charles Hanssens 5 1000 Bruxelles.
Tel. +32 2 502 75 81

 

LA ROUE D’OR – Belgisch Restaurant

In een originele en vriendelijke sfeer, is deze ambachtelijke brouwerij met muurschilderingen manier Magritte, een must om de Belgische gastronomie te ontdekken. Op het menu : typische brasserie gerechten en recepten op grootmoederswijze, net als de stoemp, land braadworst.
Rue des Chapeliers, 26 1000 Bruxelles.
Tel. +32 02 514 25 54
http://www2.resto.be/rouedor/ /

 

KOBOB - Ethiopisch Restaurant

Bij Kokob, ontdek een vriendelijke Ethiopische keuken rijk aan smaken in een zowel zoete als exotische omgeving. Een echt moment van delen waar je met je vingers eet in dezelfde schotel. Wots (stoofschotels), tibs (gebakken vlees), kifto (rauw vlees) of Ethiopische koffie met kruiden te delen. Een waar genot!
Rue des Grands Carmes 10 1000 Bruxelles.
Tel. +32 2 511 19 50
http://www.kokob.be/

 

LES VIGNES DU LIBAN - Libanees Restaurant

In de Marollen, achter een mooie voorgevel in hout en glas, biedt het restaurant Les Vignes du Liban een gezellige familiale sfeer. Faraj en Hicham zullen u de smaken van Libanon doen hekennen door middel van een rijke en verfijnde keuken (labneh, vis tajine, samboussiks ...) Een echt moment van welzijn en verandering van omgeving!
Rue Haute, 152 1000 Bruxelles.
Tel. +32 2 502 17 78
http://www.lesvignesduliban.be/

 

BRASSERIE BOZAR - Belgische, Franse Brasserie

Restaurant volledig gerenoveerd, de BOZAR BRASSERIE biedt gerechten rijmende traditie met vernieuwing. Aan het hoofd: de jonge sterchef-kok David Martin, eigenaar van "La Paix", enige brasserie met een ster van het land. In een art deco-stijl, heeft deze originele brouwerij de wil toegankelijke gastronomie te maken door het aanbieden van 'herkenbare gerechten opnieuw gemaakt met verse, seizoensgebonden producten. " Naar uw smaakpapillen!
Rue Baron Horta 3 1000 Bruxelles.
Tel. +32 2 503 00 00
http://www.bozarbrasserie.be/

 

RESTAURANT ALEXANDRE - Belgische Gastronomische Restaurant

In eenvoudige inrichting met houten-chocolade tinten, serveert het Restaurant Alexandre innovatieve gastronomische gerechten combinerend creativiteit, rondheid en frisheid. Anca Petrescu, spotter van uitzonderlijke producten, en Isabelle Arpin, topklasse chef, nodigen u uit voor een onvergetelijke smaakbeleving.
Rue du Midi 164 1000 Bruxelles.
Tel. +32 2 502 40 55
http://www.restaurant-alexandre.be/012/fr/Accueil

 

COWFISH BURGER BRUXELLES - Belgisch Restaurant

Dit restaurant met een ingetogen sfeer biedt handgemaakte hamburgers met 100% Belgisch rundvlees keuze Bleu-Blanc-Belge, scharrelkip of gepaneerde kabeljauw uit de Noordzee. Een ideaal adres voor goedkope avonds honger.
Rue du Pépin, 48 1000 Bruxelles.
Tel. +32 2 514 28 00
http://www.cowfish.be/

 

GOD SAVE THE CREAM - British restaurant, vegetarisch

In de gemeente Elsene, staat deze Britse adres bekend om zijn hoge kwaliteit brunch. Een instinctieve, gul en gezonde keuken met gerechten voornamelijk biologische en lokale waar elke hap een ontdekking is, een genoegen. U vindt er ook prima Engelse delicatessen en 'huisgemaakte' bereidingen zoals lemon curd in kleine potjes. Het is raadzaam om te reserveren via de telefoon.
Rue de Stassart 131 1050 Ixelles
http://www.godsavethecream.be/

 

MER DU NORD/DE NOORDZEE - Belgische Keuken

Echt Brussels instelling gelegen op de hoek van het Sint-Katelijneplein. De Noordzee is zowel een viswinkel als een traiteur. Men geniet ongedwongen in een mooie geest van straat eten, op elk moment, staande aan de Fish Bar of kleine tafels buiten, een vissoep, een rauwe mossel, caricoles of andere verse vis a la plancha. Een mustvriendelijke ervaring.
Place Saint-Catherine, 45 – Quartier Saint Catherine 1000 Bruxelles.
Tel. + 32 (0)2 513 11 92
http://www.poissonneriemerdunord.be