Boek direct

Reserveren

  • GARANTIERTER BESTPREIS
  • KOSTENLOSES HOCHGESCHWINDIGKEITS-WLAN
  • TEE UND KAFFEE KOSTENLOS
  • UPGRADE AANGEBODEN INDIEN BESCHIKBAAR

Kundenmeinungen

AVIS 9 Hotel Sablon

    • Booking.com
    • Trip Type : Couple

    Good: Uitstekende ligging om Brussel te voet te verkennen. Zeer mooie verzorgde kamers en niet te groot hotel.AVIS-VOIR

9 Hotel Sablon Brussels - Business Corner

Op zoek naar een zowel inspirerende als stimulerende werkplek? Het 9 Hotel Sablon biedt alles wat u nodig heeft. Ons boetiekhotel in het centrum van Brussel biedt u een business corner met een uitzonderlijk design. In de trendy wijk van Zavel, stellen wij u een coworking ruimte ter beschikking om uw werksessies te organiseren of om uw zowel formele als informele bijeenkomsten te organiseren. In onze met moderne en typische materialen ontworpen coworking ruimte, vol boeken uit alle windstreken en met een opening naar de Lounge, kunt u al uw projecten uitwerken.

Een elegante en praktische coworking ruimte in de buurt van het Station Brussel Centraal

Deze coworkingruimte op enkele minuten van het Station Brussel-Centraal ademt een zuivere elegante sfeer en kenmerkt zich door een authentieke inrichting die geaccentueerd wordt door een lange plaat van getint eikenhout. Om deze collectieve ruimte optimaal te kunnen gebruiken en de kwaliteit van uw werk te bevorderen, biedt ons design hotel op steenworp afstand van de mooiste plekken in Brussel, een stiltecorner. Voor optimaal comfort, stelt het 9 Hotel Sablon alles in werking om aan al uw behoeften te voldoen. Onze geconnecteerde gasten en genodigden blijven volledig bij dankzij onze onbeperkte en gratis snelle Wifi-verbinding.

De bar, het zwembad en de sauna: ware pluspunten om na het werk heerlijk te ontspannen

De 9 Bar staat tevens tot uw dienst tijdens uw werksessies. Geniet naar wens van warme dranken in selfservice. Ontdek met het 9 Hotel Sablon, een plek met een warm en gezellig design in het hart van Brussel. Als u ten slotte heerlijk wilt ontspannen na een lange werkdag, volstaat het onze wellness ruimte binnen te lopen en te relaxen in ons zwembad met een jacuzzi en een sauna.

Een uitje met het gezin naar Brussel
Een uitgebreid ontbijt in ons sfeervolle hotel in het centrum van Brussel.
De 9 Bar, een moment van ontspanning in een trendy hotel met een betoverende sfeer
Wellness ruimte, met een zwembad en een sauna, in het 9 Hotel Sablon in Brussel
9 Hotel Sablon is het ideale hotel om uw vergaderingen en zakelijke afspraken te organiseren