Boek direct

Reserveren

  • GARANTIERTER BESTPREIS
  • KOSTENLOSES HOCHGESCHWINDIGKEITS-WLAN
  • TEE UND KAFFEE KOSTENLOS
  • UPGRADE AANGEBODEN INDIEN BESCHIKBAAR

Kundenmeinungen

AVIS 9 Hotel Sablon

    • Trip Advisor

    Good: kamers mooi verzorgd met alle comfort. Ontbijt uitgebreid, alles wat je nodig hebt. Bad: Er is mij niets tegengevallen tijdens mijn verblijf.AVIS-VOIR

Het romantische en arty hotel 9 Hotel Sablon, in het hart van de wijk Zavel te Brussel, biedt u 34 moderne design kamers. De 4 categorieën kamers, van classic tot suite, zijn elk voorzien van al het nodige comfort. De inrichting met lichte tinten van dit trendy hotel, met enkele kleurrijke toetsen, dompelt u meteen onder in een rustgevende sfeer.

Hoogwaardige bedden en uitrustingen van topkwaliteit voor optimaal comfort

Of u Brussel nu alleen, met z'n tweeën, met vrienden of het gezin wilt ontdekken, onze kamers staan garant voor optimale tevredenheid en voldoen aan al uw behoeften! Onze hoogwaardige bedden met matras en overmatras stellen u in staat om van herstellende nachtrust te genieten. Maak gebruik van alle in de kamers ter beschikking gestelde uitrustingen en faciliteiten zoals gratis snelle Wifi via een glasvezel aansluiting, een bureau, een kluisje, welkomstproducten, een Nespresso machine en een tray met mineraalwater en versnaperingen. Onze superior kamers, club kamers en suites hebben een specifieke inrichting en extra uitrustingen. Hieronder treft u de details van onze diverse categorieën kamers aan.