Boek direct

Reserveren

  • GARANTIERTER BESTPREIS
  • KOSTENLOSES HOCHGESCHWINDIGKEITS-WLAN
  • TEE UND KAFFEE KOSTENLOS
  • UPGRADE AANGEBODEN INDIEN BESCHIKBAAR

Kundenmeinungen

AVIS 9 Hotel Sablon

    • Trip Advisor

    Good: kamers mooi verzorgd met alle comfort. Ontbijt uitgebreid, alles wat je nodig hebt. Bad: Er is mij niets tegengevallen tijdens mijn verblijf.AVIS-VOIR

Het 9 Hotel Sablon, is niet zomaar een hotel, het is een buitengewone en unieke plaats in het hart van Brussel. Ons nieuwe boetiekhotel, het 9 Hotel Sablon, heeft zich in de kunstzinnige Zavelwijk van Brussel genesteld. Dit trendy hotel, met een modern en tijdloos design, is gelegen in het hart van Brussel en biedt een verrassend nieuw hotelconcept. Het hotel ademt een artistieke, inspirerende sfeer en lijkt op een appartement van een kunstverzamelaar. De inrichting van dit sfeervolle hotel in Brussel draagt het stempel van Castel Veciana Arquitectura. De gevel weerspiegelt de sobere en elegante sfeer die kenmerkend is voor deze vestiging.

Ontdek ons nieuwe sfeervolle hotel, ongetwijfeld één van de beste hotels in Brussel

Het 9 Hotel Sablon is een 4-sterren hotel in Brussel dat beschikt over 34 kamers ingericht als prachtige witte cocons die opgeluisterd worden met warme kleurtoetsen. Ons trendy hotel positioneert zich als één van de beste hotels in Brussel dankzij de kamers met een originele inrichting. Elke kamer heeft een persoonlijk tintje dankzij verschillende bontgekleurde bij elkaar gesnuffelde of op maat vervaardigde meubels. In onze lounge doen de in de vitrinekasten uitgestalde kunstwerken uit alle windstreken denken aan verre reizen en boeiende tochten voor een onvergetelijke subtiele en luchtige sfeer. Het 9 Hotel Sablon is een symbool voor zuiverheid en eenvoud.

Een hotel dat moderniteit combineert met eenvoud

Ons nieuwe hotel in het centrum van Brussel is een ware oase van rust en kalmte en onderscheidt zich door zijn wellness ruimte met een zwembad, een jacuzzi en een Finse sauna. De sfeer en de verlichting van deze ruimte staan garant voor ontspanning en relaxen. Of u nu op zakenreis of vakantie bent, het 9 Hotel Sablon geniet een ideale ligging voor al uw activiteiten in Brussel. Het ligt in het hart van de wijk Zavel, tussen de kunstgaleries en de antiekhandelaren. In de omgeving van het hotel treft u de mooiste Brusselse panorama's aan: de Grote Markt, de Grote Zavel, de tuin van de Kunstberg, Manneken Pis… U kunt tevens de diverse musea van de stad verkennen zoals: het Magritte museum, het Belvue museum, de Musea voor Schone Kunsten.